Lady Gaga veti synttärilärvit räkälässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin tällä hetkellä lukeutuva Lady Gaga juhli viime viikolla syntymäpäiviään varsin vauhdikkaasti. Amerikkalaispoppari täytti 24 vuotta toissapäivänä. Juhlatunnelma oli katossa, kun supersuosittu laulaja juhli merkkipäiväänsä ystäviensä kanssa.

Parhaillaan Australiassa kiertueella oleva Lady Gaga järjesti itselleen kengurumaassa hulppeat syntymäpäiväjuhlat, joista myös juhlakalu itse pääsi luonnollisesti nauttimaan täysin rinnoin. Illan ohjelmassa oli baarikierros, jonka tiimellyksessä poppari veti niin sanotusti lärvit. Hän tarvitsi nimittäin loppuillasta pari raamikasta komistusta antamaan tukea hänen horjuville askeleilleen. Katso kuva tästä.

– Halusin vain etsiä lähimmän räkäläbaarin, jossa haisi kuselle ja jossa voin vetää lärvit. Siinä on kaikki mitä olen aina syntymäpäiviltäni halunnut, poptähti itse kertoi The Sun -lehden mukaan.

– Täydellinen syntymäpäivälahja olisi jatkuva inspiraatio uuden levyni teossa. Olen kirjoittanut jo levyn ytimen, ja se on parasta mitä olen tähän mennessä tehnyt, laulaja kertoi kysyttäessä unelmalahjasta.