Lady Gaga: ”Saan orgasmin ajatuksen voimalla!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin viime päivän aikana otsikoissa syntymäpäiviensä merkeissä kovasti ollut amerikkalaispoppari Lady Gaga on paljastanut lehdistölle lisää intiimiasioitaan. New York Magazinen syvähaastattelussa hän kertoo muiden muassa seksielämästään.

– En tiedä onko tämä liian rohkea paljastus lehdessä, mutta minä voin itse asiassa saada orgasmin jo pelkän ajatuksen voimalla. Tiedättehän, tunnemuistini on aika voimakas, Lady Gaga paljasti.

Laulaja kertoo myös saaneensa jo nuorena teinityttönä keskimääräistä suuremmat rinnat, minkä johdosta hän sai myös lempinimen ”Big Boobs McGee”. Lisäksi laulaja muisteli uransa alkuaikoja, jolloin hänet löytänyt tuottaja ei saanut sovittua hänelle kunnollista levytyssopimusta. Sittemmin neitokaisesta on tullut yksi maailman suosituimmista poptähdistä aivan toisen tuottajan ansiosta.