Tältä Lady Gaga näytti lapsena ja teinityttönä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Lady Gaga on lukeutunut jo yli vuoden ajan viihdemaailman seuratuimpiin ja kohutuimpiin supertähtiin. Taannoin laulaja kertoi viihdelehti Staran haastattelussa kuinka hän päätyi alunperin musiikkiuralle. Nyt hittiartistin nuoruuskuvat ovat päätyneet julkisuuteen.

New York Magazine julkaisi tuoreessa numerossaan varsinaisen syvähaastattelun Lady Gagasta, ja artikkelin yhteydessä lehti julkaisi myös useita lapsuus- ja nuoruuskuvia nykyisestä tähdestä. Kuvissa Lady Gaga nähdään muiden muassa pikkutyttönä pianon ääressä, kakkosluokan koulukuvassa ja teinityttönä esiintymässä koulun konsertissa. Katso kuvat tästä.

Samalla supertähden kuva-albumista löytyi myös kuvia esimerkiksi koulun päättäjäisjuhlasta, New Jerseyn studiolta sekä keikoilta New Yorkin pieniltä klubeilta ennen laulajan läpimurtoa.