Yllätysnimi James Bond -tunnarin tekijäksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraavaa James Bond -elokuvaa odotellessa nyt on jälleen aika ryhtyä arvuuttelemaan uuden Bond-tunnarin tekijän henkilöllisyyttä. Edellisen Quantum Of Solace -leffan tunnusmusiikkia tarjottiin Amy Winehouselle, mutta brittipoppari sekoili itsensä ulos projektista.

Nyt seuraavan leffatunnarin tekijäksi on lehtitietojen mukaan vahvasti ehdolla amerikkalaispoppari Lady Gaga. Bond-tuottajien kerrotaan olevan suuria Lady Gaga -faneja ja pitävän erityisesti siitä että laulajatähti osaa rakentaa elokuvallista draamaa myös omasta elämästään. Tuotantoyhtiön sisäpiiristä vihjattiin The Sun -lehdelle, että popparin nimi olisi noussut ykkösvaihtoehdoksi tuotantopalaverissa.

Jopa popparin nimi sopisi hyvin legendaaristen agenttileffojen kaunotarten nimien jatkoksi. Heitä ovat tähän mennessä olleet muiden muassa Kitty Stroker, Plenty O’Toole, Mary Goodnight, Xenia Onatopp, Honey Rider ja Pussy Galore. Toiseksi vahvaksi ehdokkaaksi kerrotaan miestähti Michael Buble. Lopullinen tekijä ratkaistaan demojen perusteella. Elokuvan työnimi on vielä tällä hetkellä vain James Bond 23.