Kondomeita jakava Lady Gaga liian kiireinen seksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on jälleen kertonut julkisesti olevansa selibaatissa. Jo aiemminkin pariin otteeseen samaa asiaa julistanut laulajatar jakaa nykyisin myös omaa nimeään kantavia ehkäisyvälineitä faneilleen.

24-vuotias Lady Gaga kertoo olevansa nykyisin aivan liian kiireinen seksin harrastamiselle ja hänen mukaansa selibaatissa eläminen on ”ihan ok”. Hänellä ei riitä aikaa myöskään uusille ihmissuhteille, koska niiden toimiminen vaatii aikaa.

– Olen nykyisin singe ja olen valinnut sinkkuuden, koska minulla ei ole aikaa opia tuntemaan ketään, laulaja kertoi People-lehdelle.

Samalla poptähti kertoi, että yhden illan suhteet ovat hänen osaltaan nyt historiaa. Aiemmin hän on kertonut harrastavansa seksiä bändinsä miesten kanssa, koska se on hänestä parast tapa. Nykyisestä selibaatistaan huolimatta – tai juuri sen takia – Lady Gaga on ryhtynyt kampanjoimaan näkyvästi HIV ja AIDS -asiaa.

– Seksiä ei tarvita siihen, että ihminen tuntisi olonsa hyväksi. Jos seksiin ei ole valmis, sitä kannattaa välttää. Ja sitten kun siihen on valmis, minä jaan faneille konserteissani ilmaisia kondomeja.