Lady Gaga esitteli hurjan ysärityylinsä Japanissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Lady Gaga on viimein saanut päätökseensä pitkän Australian kiertueensa, mutta turnee jatkuu edelleen kaukana idässä. Nyt vuorossa on nimittäin maailmankiertueen Japanin osuus.

Laulajatähti saapui nousevan auringon maahan Tokion Naritan kansainväliselle lentokentälle tuttuun tapaansa erikoisessa asussa. Tällä kertaa kyse ei ollut kuitenkaan erityisen paljastavasta asusta, vaan ennemminkin 1990-luvun alkupuolen tuulia mukailevasta popvaatetuksesta. Katso kuvat tästä.

Gagalla oli nimittäin yllään erittäin leveiksi työstetyt mustat housut, jotka toivat elävästi mieleen 1990-luvun alussa menestystä niittäneen hiphop-tähti MC Hammerin silloisen tavaramerkki-asun, eli salihousut. Popparin takissa oli massiiviset olkatoppaukset ja jalassaan hänellä oli massiiviset korkokengät, joten tässä asukokonaisuudessa lienee ollut varsin tuskallista olla pitkän lentomatkan ajan.