Lady Gaga paljastelee pian myös Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä Helsingin Kulttuuritalolla esiintynyt kohupoppari Lady Gaga esiintyy vielä tämän vuoden aikana Suomessa jo toistamiseen. Supertähti nousee nimittäin Helsingin Hartwall Areenan lavalle ensi syksynä.

Asiasta uutisoinut SuomiTV ei osannut kuitenkaan kertoa konsertin ajankohtaa. Viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan konsertti tuskin toteutuu ainakaan ennen syyskuuta, sillä siihen saakka supertähti kiertää tiiviisti muissa maissa ja erityisesti Yhdysvalloissa. Tämän hetken tietojen mukaan viimeinen jenkkiturneen esiintyminen nähdään Pohjois-Carolinan Raleighissa 19. syyskuuta.

Ruotsissa Lady Gaga on sen sijaan mahdollista nähdä livekeikalla jo aivan lähiaikoina, eli 7. ja 8. toukokuuta. Supertähti lentää Tukholmaan suoraan parhaillaan käynnissä olevalta Japanin kiertueeltaan. Länsinaapuristamme turnee jatkuu Suomen sijaan Saksaan, Hollantiin, Belgiaan, Iso-Britanniaan ja sieltä Yhdysvaltoihin.