Internetin suosituimmat naistähdet listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka poptähti Lady Gaga kruunattiin YouTuben epäviralliseksi kuningattareksi sen jälkeen kun hänestä tuli ensimmäinen supertähti, jonka virallisia videoita oli katsottu yli miljardi kertaa. Nyt poptähti on saanut toisenkin uuden tittelin.

Amerikkalainen COED Magazine on tutkinut Googlesta löytyvien hakuosumien määriä lukuisten naistähtien osalta ja tehnyt niiden perusteella 50 internetin suosituimman naistähden listan. Tulos oli kuitenkin todellinen yllätys, sillä tähän saakka Britney Spears on pitänyt kärkipaikkaa suvereenisti hallussaan. Nyt hän joutui kuitenkin tyytymään vasta kuudenteen sijaan.

Kärkipaikan vieneen Lady Gagan nimellä verkosta löytyi tutkimuksessa 85,9 miljoonaa tulosta. Todellinen yllättäjä oli myös amerikkalaispoppari Ke$ha, joka sijoittui toiseksi 76,1 miljoonalla hakutuloksella. Hieman odotetumpi sijoitus oli sen sijaan kolmanneksi sijoittuneella Madonnalla, jonka nimellä tuloksia tuli 61,3 miljoonaa. Viiden kärkijoukkoon mahtuivat lisäksi Beyonce 55,2 miljoonalla ja Rihanna 53,9 miljoonalla hakutuloksella.

Kuudentena oli siis Britney Spears 46,6 miljoonalla. Kymmenen kärkeen mahtuivat heidän lisäkseen myös tuore poptähti Justin Bieber, teinipoppari Miley Cyrus, seurapiirijulkkis Paris Hilton ja kanadalaispoppari Avril Lavigne. Miespuolisen Bieberin mukaan ottaminen lienee ollut lehden toimituksen käytännön pila.