Lady Gagan Helsingin keikkapäivä vahvistui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka poptähti Lady Gaga on tulossa jälleen konsertoimaan Suomeen. Asiasta ensimmäisenä uutisoinut SuomiTV vahvisti tänään myös keikkapäivän, joka on 13. lokakuuta. Parhaillaan supertähti on kiertueensa Japanin osuudella.

Ruotsissa poppari on mahdollista nähdä livekeikalla jo aivan lähiaikoina, eli 7. ja 8. toukokuuta. Supertähti lentää Tukholmaan suoraan nousevan auringon maasta. Länsinaapuristamme turnee jatkuu Suomen sijaan Saksaan, Hollantiin, Belgiaan, Iso-Britanniaan ja sieltä Yhdysvaltoihin.

Ennen tulevaa Suomen konserttia supertähti kiertää tiiviisti muissa maissa ja erityisesti Yhdysvalloissa. Tämän hetken tietojen mukaan viimeinen jenkkiturneen esiintyminen nähdään Pohjois-Carolinan Raleighissa 19. syyskuuta. Lady Gaga esiintyi edellisen kerran Suomessa viime kesänä, kun hänet nähtiin loppuunmyydyllä keikalla Helsingin Kulttuuritalon lavalla. Lokakuussa poptähti esiintyy Hartwall Areenalla.