Heather Graham rinnat paljaana ravintolassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutta nousua parhaillaan Hollywoodin kuumimpaan kärkikaartiin tekevä näyttelijäkaunotar Heather Graham nähtiin äskettäin Suomenkin valkokankailla Kauhea kankkunen -komediassa. Seuraavaksi kaunotar nähdään uudessa Boogie Wookie -leffassaan yläosattomissa.

Kyseisessä elokuvassa nähdään lesbokohtauksessa, jossa hän on Jaime Winstonen esittämän tyttöystävänsä kanssa ravintolassa nauttimassa lasillista. Kesken kaiken hän riisuu paitansa ja rintaliivinsä ja paljastaa rintansa ravintolan ikkunapöydässä. Pian molemmat naiset ovat yläosattomissa ja ryhtyvät harrastamaan seksiä. Katso kuvat tästä.

39-vuotias Heather Graham on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muiden muassa Anger Management, The Guru ja Austin Powers -elokuvat. Hänen ensimmäinen oikea elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 1984 ensi-iltansa saaneessa Student Exchange -leffassa. Varsinaisia menestysrooleja hänen kohdalleen ei ole vielä sattunut, mutta Graham on tehnyt vahvaa uraa sivuosien tähtenä. Tänä vuonna hän tähditti kolmea elokuvaa; Boogie Woogie, ExTerminators ja Kauhea kankkunen.