Lady Gaga tuomariksi American Idoliin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räväkkä poptähti Lady Gaga on uusin julkkistähti, joka on kiinnitetty vierailemaan American Idol -ohjelmassa. Ohjelmassa ovat tähän mennessä laulajakykyjä arvioineet muiden muassa Victoria Beckham ja Avril Lavigne, mutta Gagan vierailun sisällöstä ei ole vielä varmuutta.

Lady Gaga nähdään joka tapauksessa miljoonissa amerikkalaiskodeissa 5. toukokuuta nähtävässä suorassa American Idol -lähetyksessä. Poptähti paljasti asian Twitter-blogissaan toissapäivänä.

– Pikku paholaiset, nähdään American Idolissa 5. toukokuuta, Lady Gaga kirjoitti.

Tuotantoyhtiö tai laulaja eivät ole kumpikaan vielä kertoneet rajoittuuko popparin vierailu ainoastaan esiintymiseen vai onko hän mukana myös kyseisen jakson tuomaristossa. Parhaillaan viihdelehdissä toivotaan kuitenkin kovasti, että sanavalmis ja muutenkin varsin erikoinen poptähti olisi mukana myös tuomaristossa.