Lady Gagalle ylimääräinen lisäkonsertti Helsinkiin – lipun myyntiin tiistaina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Lady Gagan syksyn konsertti Helsingin Hartwall Areenalla varattiin tänä aamuna loppuun nopeasti. Suuren kysynnän johdosta Lady Gaga on vahvistanut nyt toisen konsertin Helsinkiin.

Ilman lippuja jääneille faneille tarjoutuu siten mahdollisuus nähdä tähden upea show heti seuraavana päivänä, torstaina 14. lokakuuta. Lisäkonsertin liput tulevat myyntiin huomenna tiistaina 27. huhtikuuta Lippupisteessä.

Lady Gagan menestyksekäs The Monster Ball Tour on myynyt vauhdilla loppuun konsertteja myös mm. Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Australiassa, Japanissa, Saksassa ja Ruotsissa. Brittiläinen Sun-lehti on kuvaillut Gagan musikaalimaista konserttia yksinkertaisesti ”parhaaksi liveshow’ksi tänä vuonna”.