Lady Gaga shoppaili hautajaisasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen ensi syksynä konsertoimaan saapuva poptähti Lady Gaga on nähty ympäri maailmaa toinen toistaan erikoisimmissa asuissa, joita onkin muodostunut hänen oma tavaramerkkinsä. Silloin tällöin jokin näistä asuista lyö kuitenkin edelliset laudalta, ja tuorein taitaa olla sellainen.

Lady Gaga ikuistettiin nimittäin shoppailureissulla kaupungilla mustaan pitsiasuun sonnustautuneena. Hänen päätään ja kasvoja peitti musta harsomainen kangas. Ensinäkemältä poptähden olisi voinut kuvitella olevan matkalla esimerkiksi hautajaisiin, mutta hänen jalassaan olleilla ”housuilla” sinne olisi tuskin ollut asiaa. Katso kuva tästä.

Suosikkilaulajan tyyli käy ilmeisesti muillekin tähdille sekä musiikillisesti että ulkoisesti, sillä hänen tuottajansa Akon on väittänyt, että muiden muassa Christina Aguilera olisi matkinut Gagaa sekä uuden albuminsa musiikissa että myös uudessa musiikkivideossaan.