Lady Gaga kiistää hengenvaarallisen dieetin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga lukeutuu nykyisin maailman seuratuimpiin supertähtiin, joten hänen jokaista liikettään seurataan tarkasti niin viihdelehdissä kuin fanienkin keskuudessa. Nyt on syntynyt kohu popparin mahdollisesti käyttämästä laihdutuskeinosta.

Lehdistössä on liikkunut huhu, jonka mukaan Lady Gaga olisi parhaillaan vaarallisella dieetillä, jossa hän söisi ainoastaan lastenruokaa pysyäkseen hoikkana. Nyt laulajan tiedottaja on kuitenkin kiistänyt väitteet perättöminä.

Kohu sai alkunsa, kun brittiläinen Heat-lehti väitti popparin olevan erikoisdieetillä, jossa tämän kerrottiin syövän normaalien lounaiden ja illallisten sijaan ainosataan pieniä määriä vauvanruokaa. Lehden mukaan siinä on syy laulajan erittäin hoikkaan ulkomuotoon. Eilen laulajan tiedottaja kuitenkin kiisti väitteet.