Halle Berryn traaginen elämä – jälleen ERO!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Halle Berry on rankattu lukuisia kertoja maailman seksikkäimpien ja halutuimpien naistähtien kärkikaartiin. Hänen ihmissuhteensa ovat kuitenkin päättyneet traagisesti yksi toisensa perään. Nyt hän on eronnut jälleen.

Halle Berryllä oli ennen viimeisintä suhdettaan takana jo kaksi eroon päättynyttä avioliittoa, ja hän vaikutti viimein löytäneen sielunkumppaninsa mallina toimivasta kanadalaisesta Gabriel Aubrystä. Pariskunta sai vuoden 2008 maaliskuussa jopa yhteisen lapsen, Nahla Ariela Aubryn.

Nyt Radar Online kuitenkin uutisoi, että tämäkin suhde on päättynyt eroon ja että pari selvittelee parhaillaan raha-asioitaan ja lapsensa huoltajuutta. Julkaisun mukaan kädenvääntöä on käyty lakimiesten välityksellä jo useiden kuukausien ajan. Lehden haastatteleman lähteen mukaan aloite eroon tuli Aubryn taholta. Aikaisempien huhujen mukaan kuviossa olisi ollut mukana toisia naisia, mutta huhuille ei ole saatu vahvistusta.