Heather Graham bikinipeppu pystyssä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutta nousua parhaillaan Hollywoodin kuumimpaan kärkikaartiin tekevä näyttelijäkaunotar Heather Graham nähtiin äskettäin Suomenkin valkokankailla Kauhea kankkunen -komediassa. Seuraavaksi kaunotar nähdään uudessa Boogie Wookie -leffassaan yläosattomissa.

Toissa viikolla Heather Graham oli otsikoissa nakuiltuaan elokuvan ravintolakohtauksessa. Nyt näyttelijäkaunotar on kuitenkin päässyt jo vaihtamaan vapaalle ja suuntaamaan rannalle. Hänet kuvattiin nimittäin aurinkoisissa rantatunnelmissa punaisiin bikineihin pukeutuneena. Paikalle osuneet paparazzit saivatkin materiaalia ”koko rahan edestä”. Katso kuvat tästä.

39-vuotias Heather Graham on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muiden muassa Anger Management, The Guru ja Austin Powers -elokuvat. Hänen ensimmäinen oikea elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 1984 ensi-iltansa saaneessa Student Exchange -leffassa. Varsinaisia menestysrooleja hänen kohdalleen ei ole vielä sattunut, mutta Graham on tehnyt vahvaa uraa sivuosien tähtenä. Tänä vuonna hän tähditti kolmea elokuvaa; Boogie Woogie, ExTerminators ja Kauhea kankkunen.

Uusimmat