Lady Gaga alusasuisena nunnana metrossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga jatkaa edelleen pitkää Britannian kiertuettaan. Perjantaina hän esiintyi Birminghamin LG Arenalla, ja keikan jälkeisistä tunnelmista kerroimmekin jo eilen. Brittipubeista pitävä laulaja marssi nimittäin lähipubiin ja tarjosi siellä iltaa viettäneille kierroksen.

Nyt myös tuolta kyseiseltä keikalta on päätynyt verkkoon uutta kuvamateriaalia. Otoksissa nähdään muiden muassa kuinka Lady Gaga laulaa konserttilavalle rakennetussa metro-lavasteessa valkoiseen nunna-asuun sonnustautuneena. Kyseessä on kuitenkin hieman totutusta poikkeava asu, sillä sen läpi näkyvät laulajan alusvaatteet. Katso kuvat tästä. ja muut keikkakuvat tästä.

Amerikkalaislaulaja koki muutama päivä sitten konserttilavalla myös tunteikkaita hetkiä, kun hän purskahti itkuun kesken esiintymisen Nottinghamissa. Syynä kyyneliin oli se, että Gaga, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, omisti kappaleen sairaalle isoisälleen. Poptähti kertoi samalla myös yleisölle sairaasta isoisästään ja paljasti itkeneensä lähes koko päivän kuultuaan tämän sairaudesta.