Lady Gaga nukkui yönsä parkkipaikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositttu poptähti Lady Gaga on tottunut nauttimaan luksushotellien tarjonnasta ja viettämään yönsä toinen toistaan upeammissa hotelleissa. Aina hänkään ei kuitenkaan pääse sviittiin. Nyt laulaja on nimittäin viettänyt yönsä kaupan parkkipaikalla.

Parhaillaan brittikiertueella oleva Lady Gaga on nimittäin Female First -julkaisun mukaan yöpynyt tiimeineen Tesco-kaupan pihalla, jonne hänen keikkabussinsa oli pysäköity. Suosikkitähti oli siirtymässä Birminghamista Lontooseen, kun ryhmä sai huomata että heidän varauksensa maineikkaaseen Dorchester-hotelliin oli kadonnut bittitaivaaseen. Tämän takia luksushotelli vaihtui karuun keikkabussiin.

Suomeenkin lähitulevaisuudessa konsertoimaan saapuva supertähti ihmetytti viime viikolla, kun hän oli tilannut Lontoon O2 Arenalle eräänlaiset ghostbustersit häätämään sieltä pahoja henkiä. Sama toimenpide on lehtitietojen mukaan tehty myös muissa konserttipaikoissa.