Lady Gaga paljasti: ”Olin Michael Jacksonin lämmittelijä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu poptähti Lady Gaga on paljastanut, että hänet oli kiinnitetty mukaan Michael Jacksonin massiiviseen This Is It -konsertisarjaan, joka jäi laulajan äkillisen kuoleman takia toteutumatta. Lady Gaga kertoi asiasta CNN-kanavan Larry Kingin haastattelussa.

– Tiedäthän, tämä on minulle hyvin vaikeaa. En välttämättä haluaisi keskustella tällaisista hyvin henkilökohtaisista asioista, joita silloin tapahtui. Mutta kai minä voin niistä nyt puhua. Itse asiassa minua pyydettiin Michael Jacksonin konsertteihin, Lady Gaga paljasti Larry Kingille.

24-vuotiaan laulajan mukaan Michael Jacksonin kuolema vain hieman ennen konserttisarjan alkamista oli hänelle järkytys.

– Minun piti lämmitellä hänen keikkojaan O2 Arenalla ja se oli jo toteutumassa. Puhetta oli myös että monet lämmittelijöistä duetoisivat lavalla Michaelin kanssa. Michaelin kuolema oli karmeaa olin sitten menossa hänen keikoilleen tai en. Hän oli niin uskomaton ihminen.