Lady Gagan konserttimurha raivostuttaa: ”Sairasta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on jälleen onnistunut suututtamaan konserttiyleisönsä ja runsaasti muitakin ihmisiä. Britanniassa parhaillaan kiertueella oleva laulaja nähtiin eilen konserttilavalla, jonne oli lavastettu murhakohtaus. Laulaja oli itsekin sotkettu tekoverellä.

Manchesterin MEN Arenalla esiintynyt Lady Gaga osui murhakohtauksellaan arkaan paikkaan, sillä britit ovat edelleen syvästi järkyttyneitä edellispäivänä 12 ihmistä Cumbrian alueella surmanneesta ja 25 ihmistä haavoittaneesta taksitappajasta Derrick Birdistä. Yksi konsertista valittaneista oli 14-vuotiaan tytön äiti, joka oli tuonut teinityttärensä konserttiin.

– Se mitä näimme oli kertakaikkiaan sairasta. Tiedämme, että Lady Gaga ei ole aivan keskiverto tavallinen koko perheen artisti, mutta tällä kertaa hän ylitti todellakin sopivuuden rajat, äiti kommentoi Daily Mail -lehdessä.

Kuva Lady Gagan murhakohtauksesta löytyy tästä. Tänään Lady Gaga jatkaa Monster Ball -kiertuettaan Sheffieldiin. Nyt Britanniassa toivotaan, että laulaja tulee järkiinsä eikä kaiva oikeaa verta nenästään.