Lady Gagan pelipaita paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on jälleen bongattu hieman tavallisesta poikkeavassa asussa. Tällä kertaa hänet on ikuistettu urheilullisissa merkeissä, kun suosikkilaulaja oli katsomassa New Yorkissa paikallisten joukkueiden välistä baseball-ottelua. Hän oli ilmiselvästi valinnut puolensa huolella ja halusi tuoda sen myös esiin.

24-vuotias Lady Gaga oli nimittäin pukeutunut peliin suosikkijoukkueensa New York Yankeesin pelipaitaan. Paita paljasti kuitenkin hieman normaalia enemmän, sillä räväkkä poppari oli jättänyt ilmeisen tahallaan paidan napit auki. Siten paidan alla olleet neitokaisen mustat rintaliivit olivat kaikkien nähtävillä. Katso kuvat tästä.

Housut poptähti oli jättänyt kokonaan kotiin, sillä hänellä oli jalassaan ainoastaan alushousut. Tämänkertainen asu ei ollut Gagalle kovinkaan poikkeuksellinen sporttiasu, sillä viime viikolla hänet kuvattiin katsomassa New York Metsin ja San Diego Padresin peliä pelkissä kullanhohtoisissa bikineissä.