Lady Gaga paljasti salatun pelkonsa – ”Voiko olla totta?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka poptähti Lady Gaga poseeraa parhaillaan Rolling Stone -lehden heinäkuun numeron kannessa massiiviset aseet käsissään alushoususillaan ja ilmeisen vahvasti kuvankäsiteltynä. Lehden artikkelissa hän tekee erikoisen paljastuksen.

Lady Gaga paljastaa nimittäin haastattelussa ettei ole aivan niin peloton ja räväkkä kuin julkisuudessa annetaan yleensä ymmärtää. Hänellä on nimittäin yksi erikoinen pelko, joka lienee varsin harvinainen. Poptähti pelkää nimittäin pikkulapsia.

– Pelkään vauvoja. Minä olen sitä mieltä että naiset muuttuvat kun he saavat ensimmäisen lapsensa. Minä en kuitenkaan ole vielä todellakaan valmis sellaiseen, Lady Gaga kertoi Rolling Stone -lehdelle.

Saman lehden kansikuvan julkistamisen jälkeen amerikkalaiset viihdelehdet ehdottivat kuvan muokkaajalle palkintoa Vuoden parhaasta photoshoppauksesta, sillä laulajan takapuoli näyttää kuvassa perin erikoisen muotoiselta. Dlisted-viihdejulkaisu vertasi peppua South Parkin Cartmanin takalistoon.