Lady Gaga pilasi Seinfeldin pelinautinnon: ”Vihaan häntä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin televisiotähtiin lukeutuva näyttelijä Jerry Seinfeld on purkanut julkisuudessa raivoaan sen jälkeen, kun hän sai tarpeekseen poptähti Lady Gagasta ja tämän barbaarimaisen surkeista käytöstavoista.

Suosikkinäyttelijä joutui haluamattaan tekemisiin laulajatähden kanssa Mets-joukkueen ottelussa, kun Lady Gaga ilmaantui yllättäen hänen varaamaansa aitioon. Laulaja poistettiin pian aitiosta, mutta hänen mukanaan tuoma paparazzien huomio ei väistynyt poistamisesta huolimatta. Ottelun jälkeen Seinfeld esitti tiukkaa kritiikkiä popparille.

– Tämä nainen on nuija! En voi uskoa, että he laittoivat hänet minun aitiooni, josta minä maksoin. Hän näyttää ihmisille keskisormea ja saa peremman istumapaikan? Tällaisessa maailmassako elämme nyt? Miksi hän näytti keskisormea? Kuinka vanha juttu se on? Kuinka hän edes päätyi näyttämään sitä? En tiedä mitä nämä nuoret ihmiset tekevät markkinoidakseen uraansa, Jerry Seinfeld manasi WFAN-radioaseman haastattelussa.