Lady Gaga kaatui rajusti lentokentällä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkipoppari Lady Gaga suututti muutama päivä sitten televisiotähti Jerry Seinfeldin näyteltyään kuvaajille keskisormea Seinfeldin vuokraamassa aitiossa. Tämän jälkeen huonosti käyttäytynyt laulaja poistettiin aitiosta.

Nyt poptähti on ikuistettu varsin noloihin valokuviin Heathrow’n lentokentällä Lontoossa. Erikoiseen asuun, aurinkolaseihin ja korkeakorkoisiin kenkiin sonnustautunut laulaja kompuroi nimittäin korkojensa kanssa ja kaatui lopulta rajusti lattialle. Kyseessä ei ollut mikään pieni horjahdus, vaan poptähti putosi polvilleen paparazzien edessä. Katso kuvat tästä. Ehkä ensi kerralla kannattaa jättää aurinkolasit käsilaukkuun.

Lady Gaga paljasti viime viikolla lehtihaastattelussa, että hänen uusi albuminsa alkaa olla jo valmis. Nyt ensimmäinen kappale, Changing Skies, on vuotanut verkkoon. Uusi kappale edustaa verkkoon vuotaneen versionsa perusteella hieman uudistunutta musiikkityyliä marssibiitteineen ja orkesterisoundeineen.