Lady Gaga menee täydestä miehenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga osaa yllättää asuvalinnoillaan kerta toisensa jälkeen. Normaalisti asut ovat toinen toistaan paljastavampia, mutta nykyisin kaikki mahdollinen alkaa olla jo paljastettu. Niinpä laulaja on ottanut toisenlaisen suunnan.

Nyt Lady Gaga on nimittäin kuvattu mieheksi pukeutuneena. Katso kuvat tästä. Hänen mies-lookinsa oli varsin sliipattu italialaishenkinen pukumies ja menisi koska tahansa läpi esimerkiksi New Yorkin klubeilla, elleivät hänen rintansa paljastaisi tähden olevan nainen.

Popparin tuoreimmat poseeraukset ovat valokuvaaja Nick Knightin käsialaa ja ne julkaistaan Vogue Homme Japan -lehdessä syyskuussa. Mieheksi pukeutuminen on mielenkiintoinen valinta, sillä viime vuonna laulajan väitettiin syntyneen penis jalkovälissään. Supertähti itse kertoi olevansa väitteistä vain innoissaan.