Lady Gaga tekemässä Facebookin historiaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on tänään uutisoitu kuinka maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga on tehnyt historiaa tällä kertaa maailman suosituimmassa verkkoyhteisössä Facebookissa. Hänestä tulee nimittäin ensimmäinen elävä ihminen, joka on kerännyt yli kymmenen miljoonaa fania yhteisösivustolla.

Hetki sitten Lady Gagalla oli faniryhmässään 9.985.947 fania, eli kymmenen miljoonan haamurajasta puuttui enää hivenen. Rajan odotetaan rikkoutuvan asian uutisoinnista johtuen vielä tämän päivän aikana. Viime aikoina Lady Gaga on saanut faneja ryhmäänsä noin 140.000 kappaleen päivävauhdilla, mutta tänään vauhdin uskotaan kiihtyvän huomattavasti.

Poptähti on käynyt viime aikoina fanien määrässä kovaa kisaa Yhdysvaltojen presidentin Barack Obaman kanssa, mutta presidentti näyttää jääneen lopulta alakynteen 9.523.778 fanillaan. Eniten faneja on vuosi sitten menehtyneellä Michael Jacksonilla, josta on ilmoittanut pitävänsä 14.263.267 käyttäjää.