Tältä Lady Gaga näyttää kuntosalilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga nähdään esiintymislavoilla varsin vauhdikkaassa show’ssa, jonka läpi vieminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Näin ollen supertähtikin joutuu pitämään kunnostaan huolta.

Huippusuosittu laulaja ei voi paparazzien ja faniensa takia käydä juurikaan esimerkiksi lenkillä, joten hän joutuu kuntoilemaan julkisuudelta piilossa. Nyt Lady Gaga on kuvattu ensimmäisen kerran otoksiin, jossa hänet nähdään huhkimassa kuntosalilla. Katso kuvat tästä.

Poptähti oli pukeutunut salille varsin normaaleihin treenivarusteisiin, eikä esiintymislavoilla ja muuten julkisuudessa nähtävistä erikoisista asuista ollut tietoakaan. Aiemmin Lady Gaga on kuvattu vain pariin otteeseen niin sanotuissa siviilivaatteissa julkisuudessa.