Puolialaston Lady Gaga pysäytti liikenteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga nähtiin viikonloppuna toteuttamassa perinteisen tempauksen, jossa supertähti tekee yllättäen ilmaiskeikan keskellä suurkaupungin keskustaa. Samalla tavalla tuotoksiaan ovat mainostaneet lukuisat muutkin artistit ja yhtyeet.

Lady Gaga nähtiin kuitenkin nyt New Yorkin Manhattanilla esiintymässä selvästi muita tähtiä pienemmässä vaatetuksessa, mutta valintaa voidaan perustella poptähden räväkän tyylin lisäksi myös sillä että helleaalto on nostanut kaupungin lämpötilan jopa 39 asteeseen, The Sun kertoi. Katso kuvat tästä.

Ei siis ihme, että myös Lady Gaga halusi vähentää vaatteitaan. Poptähti lauloi pienessä mustassa yöasussa ja verkkosukkahousuissa Rockefeller Centerin liepeillä. New York Daily Newsin mukaan esiintymistä katsomaan tulleet ihmismassat pysäyttivät myös liikenteen vilkkaan kaupungin kaduilla. Lady Gaga esiintyy viikonloppuna New Yorkissa loppuunmyydyillä keikoilla.