Wow, tällaisessa ökytalossa Lady Gaga asuu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, ei ole ainakaan vielä sijoittanut musiikilla saamiaan miljoonia asuntoon. Hän on nimittäin vuokrannut itselleen jopa Hollywoodin mittakaavassa hulppean ökytalon.

Viiden miljoonan dollarin arvoinen asunto sijaitsee kymmenien supertähtien naapurustossa Bel Airissa, aivan Beverly Hillsin ja Hollywoodin kupeessa. Talon vuokrahinta on asiasta ensimmäisenä kertoneen TMZ-julkaisun mukaan 25.000 dollaria kuukaudessa, eli varsin kohtuullinen sijaintiin ja asunnon kokoon nähden. Katso kuvat talosta tästä.

Uima-altaalla ja lukuisilla makuuhuoneilla varustettua asuntoa ympäröi kadun puolella korkea aita, joten supertähti voi hengähtää kotonaan myös ilman räväköitä esiintymisasujaan vaikkapa rikkinäisissä verkkareissa niin halutessaan.