Lady Gaga rymisteli tulotilaston kärkijoukkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga on menestynyt viime aikoina erittäin hyvin musiikkilistoilla, mutta nyt menestys näkyy odotetusti myös laulajan tilipussissa. Hän nimittäin rymisteli vauhdikkaasti maailman eniten ansaitsevien supertähtien listalle.

Talouslehti Forbes julkaisee vuosittain listan eniten ansainneista viihdetähdistä. Nyt listan kärkipäähän on saatu pitkästä aikaa uusi nimi, kun Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, nousi 62 miljoonan dollarin vuosituloillaan tulolistan seitsemänneksi. Jättitulot kertyivät massiivisen kiertueen lisäksi myös monista sponsorisopimuksista.

Listan ykkösenä on U2-yhtye 130 miljoonan dollarin vuosituloilla ja kakkosena AC/DC 114 miljoonan tuloilla. Viiden kärjessä ovat myös Beyonce Knowles, Bruce Springsteen ja Britney Spears. Kärkipään tuntumassa olivat myös muiden muassa The Black Eyed Peas ja Coldplay.