Lady Gagan konsertissa homovastainen mielenosoitus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Lady Gaga on tällä hetkellä maailman suosituin poptähti, mutta kaikki eivät hänestä luonnollisestikaan perusta. Tämä kävi ilmi jälleen viime lauantaina, kun laulaja oli Yhdysvaltojen kiertueellaan esiintymässä St. Louisissa, Missourissa.

Konsertti sai nimittäin ikävän käänteen, kun poptähden homomyönteistä sanomaa paikalle vastustamaan saapuneet uskonnolliset mielenosoittajat hyökkäsivät Lady Gagan faneja kohti. Westboron baptistikirkon edustajat olivat kerääntyneet hyvissä ajoin ennen konsertin alkamista esiintymispaikkana toimineen Scottrade Centerin ulkopuolelle.

Lady Gaga varoitti fanejaan tilanteesta Twitter-blogissaan jo ennen esiintymistä ja pyysi heitä olemaan provosoitumatta mielenosoittajien homovastaisista iskulauseista. Samalla hän toivoi myös viranomaisilta malttia.