Meikitön Lady Gaga bikineissä allasbileissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga on nähty erittäin harvoin ilman meikkejään ja räväköitä esiintymisasujaan. Nyt paparazzit ovat kuitenkin onnistuneet sattumaan paikalle, kun supertähti piti hauskaa ystäviensä kanssa allasbileissä Texasissa.

Suosikkilaulaja piti hauskaan hotellinsa uima-altaalla leopardikuosisiin bikineihin sonnustautuneena. Hän näytti nauttivan erityisesti ”pukkitappelusta”, jossa miehet olivat nostaneet naiset olkapäilleen ja yrittivät pudottaa toisiaan veteen. Luonnollisesti myös Lady Gaga oli jättänyt tällä kertaa meikkaamatta. Katso kuvat tästä.

Mukana bileissä oli myös poptähden nykyinen poikaystävä Luc Carl, jonka kanssa hän suuteli intohimoisesti myös altaassa ja altaan reunalla. Suosikkilaulaja otti samalla myös hieman väriä varsin vaalealle iholleen.