Lady Gaga harmaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga on esitellyt viimeisten parin vuoden aikana lukuisia toinen toistaan räväkämpiä tyylejä, ja nyt hänet nähdään vuorostaan harmaantuneena. Kyse on kuitenkin vain lehden kansikuvasta, jossa suosikkilaulaja nähdään poseeraamassa.

Lady Gaga poseeraa nimittäin maineikkaan Vanity Fair -lehden syyskuun numeron kannessa pitkissä suorissa harmaissa hiuksissa ja näyttää samalla sormillaan rauhanmerkkiä kameralle. Kuva ei ole tällä kertaa Annie Leibovitzin käsialaa, vaan poptähden on ikuistanut Nick Knight. Katso kansikuva alta.

Lady Gaga on parhaillaan Monster Ball 2010 -maailmankiertueellaan Yhdysvalloissa, jossa hänet on viime päivinä kuvattu pariinkin otteeseen myös viettämässä vapaa-aikaansa villisti uima-allasbileissä yhdessä ystäviensä kanssa. Keskiviikkona Gaga kirjoitti Twitter-blogiinsa tehneensä viime aikoina enemmän töitä kuin koskaan aiemmin. Samalla hän kertoi haluavansa KISS-yhtyeen. Bändin mahdollisesta käyttötarkoituksesta hän ei kuitenkaan hiiskunut.

Lady Gaga Vanity Fair 2010