Lady Gaga paljasti hämmentävän seksifobiansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Lady Gaga poseeraa parhaillaan arvostetun Vanity Fair -lehden kannessa harmaantuneena, mutta tyylikkäänä. Lehden syyskuun numeron haastattelussa popneitokainen kertoo yllättävän yksityiskohtaisesti seksielämästään ja paljastaa oman pienen seksifobiansa.

– Harrastan kyllä seksiä, mutta en harrasta todellakaan irtosuhteita. Minulla on sellainen outo juttu, että pelkään luulen, että kun olen sängyssä jonkun kanssa, hän yrittää viedä luovuuteni vaginani kautta, Lady Gaga kertoi Vanity Fair -lehdelle.

Viime aikoina Lady Gaga on ollut otsikoissa myös muiden muassa siksi, että hänet on kuvattu useita kertoja ilman meikkiä ja ilman rajuja esiintymisvatteita. Parhaillaan maailmankiertueensa Yhdysvaltojen osuudella oleva supertähti bongattiin esimerkiksi viime viikolla allasbileissä ystäviensä kanssa.