Lady Gaga huumepaljastus tyrmistyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga on paljastanut maineikkaan Vanity Fair -lehden syyskuun numeron haastattelussa useitakin uusia seikkoja itsestään. Samalla hän puhui ehkä liiankin avoimesti myös huumeidenkäytöstään.

Lady Gaga kertoi käyttävänsä pääasiassa kokaiinia, koska hän pelkää heroiinia. Viime aikoina laulaja on kuitenkin vähentänyt myös kokaiinin käyttöään huomattavasti.

– En aio valehdella. Käytän edelleen huumeita aika ajoin. Ja kun sanon aika ajoin tarkoitan ehkä muutamaa kertaa vuodessa. Jos kirjoitat sen lehteen, laita siihen että en halua fanieni matkivan minin tekojani tuolla tavalla. En halua fanieni luulevan, että heidän pitäisi tehdä niin ollakseen parempia, Lady Gaga paljasti Vanity Fair -lehdelle.