Lady Gaga riisui sittenkin kaiken – alastomana lehdessä! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka poptähti Lady Gaga poseeraa Vanity Fair -lehden syyskuun numeron kannessa harmaantuneena. Nyt myös lehden muita kuvia on vuotanut julkisuuteen, ja ainakin yhdessä niistä poptähti nähdään täysin alastomana.

Katso kuva alta. Samaisen lehden haastattelussa Lady Gaga teki useampiakin uusia paljastuksia elämästään ja muiden muassa seksielämästään. Hän nimittäin kertoi ettei harrasta yhden yön suhteita, mutta harrastaa siitä huolimatta seksiä. Yhden yön suhteissa häntä pelottaa se, että kumppani vie seksin aikana häneltä luovuuden.

Kuvat eivät ole tällä kertaa Annie Leibovitzin käsialaa, vaan poptähden on ikuistanut Nick Knight. Katso kansikuva alta. Lady Gaga on parhaillaan Monster Ball 2010 -maailmankiertueellaan Yhdysvalloissa, jossa hänet on viime päivinä kuvattu pariinkin otteeseen myös viettämässä vapaa-aikaansa villisti uima-allasbileissä yhdessä ystäviensä kanssa.

Lady Gaga Vanity Fair 2010

Lady Gaga Vanity Fair 2010