Lady Gaga ehdokkuusvyöry palkintogaalassa – ennätys rikki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga oli taannoin ensimmäinen ihminen, joka sai kerättyä yli kymmenen miljoonaa kaveria Facebook-yhteisöpalveluun. Nyt huippusuosiosta on kertonut myös MTV Video Music Awards -palkintogaalan ehdokkuuksien määrä.

Ehdokkaat ja heidän ehdokkuutensa julkistettiin eilen, ja newyorkilaislaulaja kahmi yhteensä uskomattomat kolmetoista ehdokkuutta. Parhaillaan alastomana Vanity Fair -lehdessä poseeraava supertähti rikkoi samalla ehdokkuuksien ennätyksen, sillä kukaan ei ole aiemmin saanut yhdellä kertaa näin montaa edokkuutta samana vuonna.

MTV Video Music Awards -palkintogaala järjestetään 12. syyskuuta, jolloin selviää myös tekeekö Lady Gaga myös palkintojen kahmimisen ennätyksen. Poptähti itse kommentoi iloista uutista eilen toteamalla että kerrankin hän on ylpeä epäonnenlukuna yleensä pidetystä kolmestatoista.

Uusimmat