Lady Gaga ehdokkuusvyöry palkintogaalassa – ennätys rikki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga oli taannoin ensimmäinen ihminen, joka sai kerättyä yli kymmenen miljoonaa kaveria Facebook-yhteisöpalveluun. Nyt huippusuosiosta on kertonut myös MTV Video Music Awards -palkintogaalan ehdokkuuksien määrä.

Ehdokkaat ja heidän ehdokkuutensa julkistettiin eilen, ja newyorkilaislaulaja kahmi yhteensä uskomattomat kolmetoista ehdokkuutta. Parhaillaan alastomana Vanity Fair -lehdessä poseeraava supertähti rikkoi samalla ehdokkuuksien ennätyksen, sillä kukaan ei ole aiemmin saanut yhdellä kertaa näin montaa edokkuutta samana vuonna.

MTV Video Music Awards -palkintogaala järjestetään 12. syyskuuta, jolloin selviää myös tekeekö Lady Gaga myös palkintojen kahmimisen ennätyksen. Poptähti itse kommentoi iloista uutista eilen toteamalla että kerrankin hän on ylpeä epäonnenlukuna yleensä pidetystä kolmestatoista.