Lady Gaga hyppäsi yleisömereen alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga nähtiin perjantaina esiintymässä Chicagossa järjestettävillä Lollapalooza-festivaaleilla, josta hänen menestyksensä alkoi vuonna 2007. Kolmen vuoden tauon jälkeen yleisö oli muuttunut uutta tähteä ihmettelevästä joukkiosta massiiviseksi yleisömereksi.

Lady Gaga myös antoi yleisölle mitä yleisö halusi. Supertähti uskaltautui nimittäin pudottautumaan yleisömeren päälle, jolloin fanit pääsivät lähituntumaan vähissä vaatteissa esiintyneen Gagan kanssa. Videosta voidaan nähdä kuinka jokainen lähituntumaan päässyt fani yrittää saada koskettaa idoliaan. Katso video tästä.

Aiemmin tällä viikolla Lady Gaga teki historiaa saamalla MTV-kanavan Video Music  Awards -palkintogaalassa. Aiemmin kukaan ei ole saanut moista määrää ehdokkuuksia saman vuoden aikana. Palkintogaala järjestetään 12. syyskuuta, jolloin selviää myös tekeekö Lady Gaga myös palkintojen kahmimisen ennätyksen. Poptähti itse kommentoi iloista uutista eilen toteamalla että kerrankin hän on ylpeä epäonnenlukuna yleensä pidetystä kolmestatoista.