Stacy Keibler on maailman seksikkäin wrestling-tähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen wrestling-kaunotar Stacy Keibler on listattu viime aikoina parinkin naisurheilijoita rankanneen kauneuslistan kärkipäähän. Hän on tehnyt showpainin lisäksi uraa myös muiden muassa mallina ja näyttelijänä.

Stacy on vasta viime talven aikana tehnyt itseään tunnetuksi laajemmin myös viihdelehtien puolella osallistuttuaan muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Nykyisin hän poseerakin lähes viikoittain julkkisjuhlien punaisilla matoilla. Tällä kertaa Stacy on ikuistettu Las Vegasissa sijaitsevan Lavo-yökerhon kaksivuotisjuhlissa. Upea ”kissa” nostettiin sananmukaisesti pöydälle kuvattavaksi, ja sporttikaunotar oli pukeutunut juhlia varten näyttävään violettiin cocktail-asuun. Katso kuvat tästä.

30-vuotias amerikkalainen Stacy Keibler tuli tunnetuksi wrestling-ammattilaisena, mutta hän on jättänyt ammattilaisuran jo taakseen. Sittemmin hän on kaunistuttanut raamikkaalla vartalollaan Tanssii tähtien kanssa -realityohjelman amerikkalaista versiota ja useita muita televisiosarjoja. Kaunis ulkomuoto on saanut hänet myös malliuralle, ja Stacy Keibler onkin poseerannut muiden muassa Maxim ja Stuff -lehtien sivuilla. Keibler on saanut pitkien jalkojensa ansiosta lempinimen ”Viettelyksen joukkotuhoase”.

Uusimmat