Hiltonin koulukaveri Lady Gaga katkerana: ”Paris Hilton ei ole artisti!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gaga on nykyisin lähes millä tahansa mittarilla maailman suosituin poptähti. Hän pitää kärkisijaa monissa yhteisömedioissa ja on valloittanut kerta toisensa jälkeen sekä myynti- että hittilistat. Nyt hän on sivaltanut seurapiirijulkkis Paris Hiltonia.

Aiemmin amerikkalaislehdet spekulovat Lady Gagan ja Paris Hiltonin mahdollisella yhteistyöllä musiikkirintamalla, mutta ensinmainitun mukaan sellainen olisi kuitenkin täyttä utopiaa. Samaa uskonnollista koulua New Yorkissa käyneet julkkikset eivät nimittäin ole lainkaan samalla aaltopituudella. 24-vuotias Lady Gaga haluaa tuoda sen myös näkyvästi julki.

– Ihmiset olettavat, että kaikki saman koulun käyneet tytöt olisivat kuin Nicky ja Paris Hilton. Todellisuudessa tuossa erittäin uskonnollisessa koulussa jotkut olivat taiteellisia, jotkut käyttivät huumeita ja jotkut eivät välittäneet koulusta paskaakaan. Se oli kuin mikä tahansa koulu, paitsi että meillä oli nunnia, Lady Gaga kertoi Q-lehdelle.

Hilton on kehunut Gagaa tyyli-ikoniksi, mutta tunne ei ilmeisesti ole molemminpuoleinen. Lady Gagan lausunnoissa on nimittäin havaittavissa rivien välissä katkeruutta ja häivähdys syrjimisestä koulussa. Hän totesi haastattelussa ettei pidä Hiltonia lainkaan artistina ja että hän vältteli koulussa blondijengiä.

– Minä olin fiksu teatterin ja musiikin opiskelija. En hengaillut suosittujen blondien kanssa. Olin blondi vasta täytettyäni 20 vuotta.