”Lady Gaga on fyysisesti ja henkisesti sairas”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu poptähti Lady Gaga on ollut viime viikkoina toistuvasti kovan kritiikin kohteena, kun esimerkiksi hänen huumepaljastuksensa suututti monet. Huumemyönteisyydestä syytetty tähti on nyt joutunut myös entisen managerinsa hampaisiin.

Manageri David Ciemny on nyt julkaissut paljastuskirjan kokemuksistaan Lady Gagan kanssa. Poker Face: The Rise And Rise Of Lady Gaga -nimisessä teoksessaan Ciemny väittää, että menestyksen aiheuttamat paineet ovat tehneet tuhojaan poptähden terveydelle. Managerin mukaan Lady Gaga on sekä henkisesti että fyysisesti sairas.

Kirjassa paljastetaan, että laulaja oli viime vuonna peräti kuusi kertaa sairaalahoidossa ongelmiensa takia. Niiden lisäksi poptähti on pyörtynyt myös esiintymistensä aikana, joten terveydellisistä ongelmista on saatu vihiä jo aiemminkin.