Täh, Lady Gagasta tulossa pappi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymmenet artistit ympäri maailmaa ovat joko olleet pappeja ennen musiikkiuraansa tai ryhtyneet papeiksi uransa jälkeen tai sen aikana. Nyt tähän joukkoon on liitymässä myös poptähti Lady Gaga.

Brittiläisen Now-lehden mukaan huippusuosittu amerikkalaislaulaja on päättänyt hankkiutua papiksi Kaliforniassa. Hänen kerrotaan aloittaneen jo tarvittavat opinnot ja paperityöt, jotka eivät ilmeisestikään ole Yhdysvalloissa kovinkaan pitkät ja monimutkaiset. Aiemmin papeiksi ovat itsensä lukeneet muiden muassa MC Hammer ja Alanis Morrissette.

Laulajan kerrotaan haluavan papiksi pääasiassa siksi, että hän voisi vihkiä ihmisiä homoliittoihin. Hänet tunnetaan aktiivisena homoliittojen laillistamisen kannattajana.

– Alunperin idea oli lähinnä protesti ja julkisuustemppu. Sitten hän alkoi kuitenkin unelmoida siitä että hän voisi vihkiä fanejaan esiintymislavalla, koska lakimuutoksen myötä homoliittojen laillistaminen tuli Kaliforniassa tuli entistä todennäköisemmäksi, lähde kertoi.