BB-Henna aiheutti juovuspäissään pahennusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa kuluvalla kaudella jo kolmannen kerran käväissyt BB-Henna Kurhinen on bongattu juhlimassa helsinkiläisravintolan syntymäpäiviä varsin kosteissa ja riehakkaissa merkeissä.

Ravintola Belgen synttäreillä Hennalla oli seuralaisena ystävänsä, mallipappa Kim Rusi. Pari saapui paikalle jo hyvissä ajoin ja huomiota herätti Hennan lyhyen minihameen lisäksi erityisesti myös neidon juomatahti.

Henna kumosi oluttuoppeja vauhdikkaaseen tahtiin missikuvioistakin tutun Susanna Sievisen kanssa. Juhlatuulella ollut BB-Henna aiheutti myöhemmin pahennusta keskustan McDonalds -ravintolassa äänekkäällä esiintymisellään, ravintolan asiakkaat vinkkaavat Staralle. Villiä sinkkuelämää parhaillaan viettävä Henna huusi ohikulkijoille menevänsä jatkamaan iltaa tunnettujen poliitikkojen kanssa ravintola Teatteriin.