Kauneusleikkausten seuraava askel: Hymykuoppia ja silmäimplantteja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunottarilla kauneusleikkaukset ovat nykyisin niin yleisiä, että leikkaamaton kaunotar on vuosi vuodelta harvinaisempi ilmiö. Kauneusleikkausten yleistyessä kirurgit keksivät aina vain hullumpia operaatioita vaativille asiakkailleen.

Nyt brittilehti Heat on listannut hätkähdyttävimpiä uusia leikkauksia, joiden esikuvana ovat – yllätys yllätys – toimineet televisio- ja poptähdet. Lehden mukaan seuraavia trendejä kauneusleikkauksissa ovat Heidi Montagin mallin mukainen alaselän notko ja poptähti Cheryl Colelta tutut hymykuopat. Niistä jälkimmäinen on näkyvillä myös, vaikka henkilö ei edes hymyilisi.

Lisäksi tulevaisuuden trendeihin kuuluvat lehden mukaan myös pysyvät pitkät ripset, mutta hämmentävin näistä operaatioista on Lady Gagan ansiota. Hän on poseerannut viime aikoina piilolinsseissä, jotka saavat silmän näyttämään jättimäiseltä. Niiden lisäksi tuloaan tekevät myös silmäimpantit, joissa silmämunaan istutetaan esimerkiksi sydämen muotoinen pieni koru.