Lady Gaga kuvottavassa liha-asussa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on tehnyt suoranaista taidetta siitä kuinka hän kykenee aiheuttamaan kohuja kerta toisensa jälkeen erityisesti pukeutumisellaan, käyttäytymisellään ja tempauksillaan. Nyt eläinaktivistit ovat ottaneet hänet silmätikukseen tuoreimman tempauksen takia.

Laulaja poseerasi viime viikolla julkaistussa Vogue-lehden Japanin version kuvassa pelkkään pekoniin verhoutuneena. Kuva sai aikaan valtavasti kritiikkiä eläinaktivistien joukoissa, mutta supertähti ei kommenteistä ja paheksunnasta juuri välittänyt. Hän pani nimittäin viikonloppuna paremmaksi ja pukeutui lihaan julkkisjuhlissa. Katso kuvat tästä.

Papin urasta haaveileva laulaja nähtiin poseeraamassa MTV Video Music Awards -palkintogaalan punaisella matolla lihanpaloihin pukeutuneena. Ei liene Ihme, että tapaus on jälleen suututtanut aktivistit ja monet muutkin. Mitä mieltä sinä olet asusta? Edellisen kerran Lady Gaga sai kovaa kritiikkiä paljastettuaan että hän käyttää edelleen kokaiinia.