Lady Gagasta yritettiin tehdä ”pumpattava barbara”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga on rikkonut viime aikoina monenlaisia ennätyksiä ja kahminut lisäksi ennätysmäärän ehdokkuuksia ja palkintoja. Hänen menestystään hyödynnetään myös monin ulkomusiikillisin tavoin, kuten esimerkiksi oheistuottein.

Nyt amerikkalaisyhtiö on yrittänyt kuitenkin hyötyä supertähdestä ilman lupaa. Kyseessä on Pipedream Products -niminen yhtiö, joka oli tuomassa markkinoille Lady Gaga -seksinukkea, eli niin sanottua pumpattavaa barbaraa. Poppari on nyt kuitenkin laittanut lakimiehensä asialle kuultuaan suunnitelmasta.

Seksilelu oli määrä tulla myyntiin verkkokaupassa, mutta nyt suunnitelmat on jouduttu hyllyttämään, koska laulajan lakimiesten mukaan tuote loukkaisi hänen oikeuksiaan. Aiemmin samainen yhtiö on julkaissut seksinuket myös Beyoncesta ja Britney Spearsista, ja ne ovat edelleen myynnissä.