Lady Gaga vaatii homoja armeijaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu poptähti Lady Gaga on urallaan puolustanut näkyvästi seksuaalivähemmistöjä ja heidän oikeuksiaan. Nyt laulaja on kuitenkin astunut hieman ”heikoille jäille”, sillä hän vaatii homoille pääsyä Yhdysvaltojen armeijaan.

Perjantaina Lady Gaga julkaisi senaatille suunnatun videovetoomuksen, jossa hän vaatii armeijaa kumoamaan säännön, jonka mukaan avoimesti homoseksuaalit henkilöt eivät voi palvella armeijassa. Kyseessä on poptähden tähän mennessä poliittisin kannanotto, ja siinä hän nimittää itseään ”sukupolvensa äänitorveksi”.

Yhdysvaltojen senaatti äänestää armeijan asioista ensi tiistaina, mukaanlukien henkilöiden seksuaaliseen suuntautumiseen liittyvistä asioista. Lady Gaga on tällä hetkellä maailman suosituin poptähti, jolla on yli 18 miljoonaa Facebook-fanit ja kuusi miljoonaa Twitter-lukijaa.