Lady Gagan liha-asusta tehdään ”beef jerkyä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga tunnetaan toinen toistaan räväkämmistä esiintymisasuista, mutta tähän mennessä yksi on ollut ylitse muiden. Laulajatähti nähtiin äskettäin MTV Video Music Awards -tapahtumassa argentiinalaiseen lihaan pukeutuneena.

Eläinaktivistien riveissä raivoa aiheuttanut liha-asu tullaan nyt tallentamaan jälkipolville esihistoriallisella tavalla. Se tullaan nimittäin käsittelemään intiaanien perinteisellä tavalla, jossa liha kuivataan, muotisuunnittelija Franc Fernandez kertoi E! Onlinelle.

Lopputuloksena on niin sanottua beef jerkyä, jollaista myydään kaupoissa ja ravintoloissa. Asua ti kuitenkaan tulla käsittelemään syötäväksi, vaan arkistoitavaksi. Samalla Fernandez kertoi, että laulajalla ei ole aikeita pukeutua enää jatkossa lihaan.

Normaalistikaan Lady Gaga ei pidä asujaan yleensä yhtä kertaa enempää, mutta lihaan hän ei olisi voinut pukeutua uudelleen edes halutessaan. Nyt asu ehti olla huoneenlämmössä noin kuusi tuntia ja alkoi jo tuoksua voimakkaasti. Kuivaamisen jälkeen asu voidaan laittaa esimerkiksi näytteille, mutta siihen ei luonnollisestikaan voida enää pukeutua.