BB-Eetu jätti Facebook-profiilinsa auki – poseeraa ilman paitaa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon tänään uutena asukaana astellut tamperelainen paperityöntekijä BB-Eetu hehkutti ennen taloon astelemistaan olevansa kovakin naistenmies ja kaataneensa kymmeniä naisia. Ainakin vielä tässä vaiheessa moiset hehkutukset ovat kuitenkin loistaneet talossa poissaolollaan, mutta mies on paljastanut katsovansa ”sillä silmällä” myös miehiä.

Taloon suunnatessaan Eetu, eli Epi Karhunen, jätti Facebook-profiilinsa avoimeksi. Ainakin kaikki hänen ”kaverin kaverinsa” pääsevät tutkailemaan miehen tietoja ja myös kuvia. Eetu on julkaissut yhteisöpalvelussa runsaasti valokuviaan, ja mukana on myös näyttäviä mallikuvia. Niissä Eetu nähdään myös paidattomana. Katso kuvat tästä ja tästä.

Muissa julkaisemissaan kuvissa Eetu poseeraa muiden muassa Big Brother -ohjelmasta tutun BB-Tuuli Vuokolan kanssa. Facebook-ystävistä löytyy myös lukuisia muita BB-talossa aiemmin asuneita.

Uusimmat