BB-Eetun kaapin ovet narisevat: ”Kyllä mä äijiäkin kattelen”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon tänään muuttanut tamperelainen BB-Eetu ihmetteli pian taloon päästyään hieman näreissään, että näyttääkö hän biseksuaalilta. Kommentti liittyi Nikon toteamukseen, jossa mies pohti että olisikohan Eetu tuotannon Ninolle lähettämä kumppani.

BB-Nino on kertonut useaan otteeseen toivovansa taloon homo- tai biseksuaalimiestä. Hetki sitten Eetu ja Nino keskustelivat yhteisistä tutuistaan, ja pian heille selvisi että molemmat tuntevat tamperelaisen homobaarin tarjoilijan. Ninolla oli ollut kyseisen miehen kanssa sutinaa ja hän oli Ninon mukaan ”paisti”. Samalla Eetu tuli myöntäneeksi katselevansa myös miehiä.

– Se on tosi mukava ja on aina yrittänyt iskeä mua. Mä oon ollut siihen että ei ei. Nykyään mulla on vain muijia, mutta kyllähän mä äijiäkin kattelen. Nyt sä ajattelet, että mä oon se sun toivottu, Eetu totesi.

Keskustelu kuitenkin keskeytettiin juuri kun se oli käynyt mielenkiintoiseksi. Asukkaat passitettiin nimittäin talon pihamaalle, jossa he aloittivat esittelykierroksen. Ensimmäisenä tentattavaksi joutui toinen uusi asukas BB-Inka, mutta hänen jälkeensä palattiin taas Eetuun.

– Sä et siis ole hetero etkä ole bikään? Nino tiedusteli.

– Joo. Se on vähän niinkuin että mä sanon että te miehet olette hyvännäköisiä, mutta naisia mä enimmäkseen sillä lailla. 99,8 % olen suuntautunut naisiin. Mä pystyn katsomaan kaupungilla äijistä että toi on hyvännäköinen ja silleen, Eetu kertoi.

– Annatsä kakkosta? BB-Vilhelmiina kysyi suoraan.

– En, Eetu vastasi.